Publiek Domein

Publiek Domein is een sector binnen de overheid. IN4 Professionals is dé partner voor overheden in heel Nederland. Wij bieden ondersteuning bij verschillende functies binnen het publiek domein. Hierbij kan je denken aan gemeenten, het waterschap en de provincie.

Een aantal functies waarbij je kunt denken binnen het publiek domein zijn:

  • Teamleider Sociaal Domein: In deze functie ben je integraal verantwoordelijk en leidinggevende voor de beleidskant en uitvoering van het Sociaal Domein binnen een gemeente.
  • Projectleider Omgevingsvisie: Samen met een projectteam zorg je ervoor dat het beleid voor het ruimtelijk domein om wordt gezet in een omgevingsvisie. Dit kan betrekking hebben op de gezondheid, leefomgeving, bodem en veiligheid.
  • Contractmanager Sociaal Domein: Als Contractmanager ben je verantwoordelijk voor alle contractafspraken van diensten en producten binnen het sociale werkveld.
  • Strategisch Beleidsadviseur Sociaal Domein: Als strategisch beleidsadviseur ben je breed inzetbaar en zorg je voor integrale bestuurlijke advisering op het Sociaal domein.
  • Beleidsadviseur Ruimtelijke Ontwikkeling: Je gaat aan de slag als projectleider van verschillende ruimtelijke projecten. Ook draag je bij aan beleidsvraagstukken.

Deze functies zijn langdurige projecten en over het algemeen niet binnen één maand afgerond. Denk eerder aan een half jaar tot een jaar. Dit zijn mooie functies om je te ontwikkelen tot een echte professional bij veel verschillende overheid gerelateerde organisaties. Je bouwt een brede werkervaring op en blijft voortdurend in ontwikkeling. Een uitstekende manier om te ontdekken welke organisatie het beste bij jou past!