De beste
professionals

Heb jij op korte termijn een professional nodig? Bijvoorbeeld omdat je meer capaciteit nodig hebt bij een bepaald project? Het kost veel tijd om de juiste persoon voor je opdracht te vinden. Deze tijd neemt IN4 Professionals je graag uit handen.

Wij weten de juiste professional te vinden voor jouw project. Wij kijken namelijk verder dan alleen een passend CV. We zien wie de professional écht is. Wat zijn doelen en ambities zijn en waar hij of zij enthousiast van wordt. Maar wij kijken ook goed naar de opdrachtgever. Op deze manier maken wij de perfecte match.

Je bent namelijk niet alleen op zoek naar een professional die uitstekend bij je opdracht past, maar ook iemand die matcht met jouw organisatie. Een goede aanvulling voor jouw huidige team. Iemand die met een frisse blik kijkt naar jouw opdracht.

IN4 Professionals kent haar professionals als geen ander en kan op deze manier snel de perfecte match maken, waarbij erop gelet wordt of de ambities, persoonlijkheid én ervaring van de professional aansluiten bij jouw organisatie.

Voordelen
detacheren

Detacheren heeft veel voordelen, want er komt veel kijken bij de zoektocht naar de juiste professional voor jouw organisatie. Het begint allemaal bij de vacature. Naar wie ben je precies op zoek? Over welke kwaliteiten moet hij of zij beschikken? En ben je op zoek naar iemand aan het begin van zijn carrière staat of naar een ervaren kracht? Dit hele traject nemen wij jou graag uit handen.

Door onze jarenlange ervaring op dit gebied en ons omvangrijke netwerk, weten wij als geen ander de juiste professional te selecteren. Wij kennen niet alleen de arbeidsmarkt als geen ander, maar weten ook moeiteloos deze te matchen met de juiste persoon. Iedere opdracht vraagt om specifieke kennis en kwaliteiten. En dit maakt de zoektocht een ware uitdaging.

IN4 Professionals weet het kaf van het koren te scheiden en biedt jou de perfecte professional voor jouw opdracht. Hierdoor kan jij je concentreren op andere zaken en nemen wij de kostbare tijd uit handen. Daarnaast loop je geen risico als werkgever omdat de professional in dienst is bij IN4 Professionals. Wij gaan dan ook met veel plezier en energie voor jou aan de slag.

Opdrachtgevers