IN4-Professionals
Ons verhaal

IN4 Professionals is een organisatie gespecialiseerd in het bemiddelen tussen professionals en opdrachtgevers. Dit doen wij binnen het Publiek domein en Woningcorporaties.

Bij IN4 Professionals kijken we niet alleen naar wie jij bent, maar ook wat jij wilt bereiken. We kijken samen naar jouw sterke punten, naar jouw doelen en naar datgene waar jij plezier uit haalt in je werk. Op deze manier kunnen we samen het beste uit jou als professional halen.

We willen dat jij je kwaliteiten optimaal kan benutten en je zelf de keuzes en de manier van werken kan bepalen. Hierbij willen we jou inspireren en helpen we je graag bij het maken van deze keuzes. Want als jij plezier haalt uit jouw werk, ben je gemotiveerd en ga je voor meer. Neem zelf de regie in handen, blijf niet aan de kant staan maar kom in beweging en wordt het middelpunt! Door onze handvatten en de koers die we samen opgaan haal je het maximale uit jezelf. Hiermee inspireer en motiveer je weer anderen!

We realiseren ons dat dit op papier heel mooi klinkt, maar hoe verwezenlijken we dit? Dit is een echte uitdaging, maar dat motiveert ons juist. Iedere professional is anders. Daarom kijken wij naar hoe wij jou kunnen begeleiden op de manier die het beste bij jou past.

Wij zien de professional, met al zijn sterke en minder sterke kwaliteiten. Hierbij benadrukken wij de sterke kwaliteiten en ondersteunen we met de ontwikkeling van minder sterke kanten. Groei hierin is voor ons belangrijk. Zo kunnen wij de carrière van een professional en het bijbehorende privé geluk wat dit met zich meebrengt op een positieve manier beïnvloeden.

Gelukkig zijn
in je werk

We brengen veel tijd op ons werk door. Als we hier gelukkig zijn en doen wat we écht leuk vinden, dan dringt dit ook door tot ons privéleven en worden we een gelukkiger mens. Dit is ons persoonlijke streven en dit gunnen wij al onze professionals! Bij IN4 Professionals stopt het niet als je gekoppeld bent aan een opdrachtgever. Wij verzorgen een soepele start bij je nieuwe werkgever en voorzien jullie beiden van de juiste informatie.

We zorgen ervoor dat de professional zo goed mogelijk voorbereid is. Dit zorgt voor structuur en zekerheid bij beide partijen. We houden een vinger aan de pols en zijn altijd goed bereikbaar voor zowel de professional als de opdrachtgever.

Tegenwoordig worden mensen op veel plekken vooral gezien als een nummer. Bij ons niet. Wij kijken naar de persoon achter de professional en hoe we diegene het beste kunnen begeleiden.

Wat heb jij nodig voor een vliegende carrière? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op om te zien wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

Over ons