Wij zoeken jou voor
inspirerende opdrachtgevers

Wij van IN4 Professionals kennen de arbeidsmarkt als geen ander. We beschikken over een omvangrijk portofolio aan opdrachtgevers die allemaal op zoek zijn naar de juiste professional.

Wij hebben kennis van de sectoren waarin zij actief zijn en weten precies wat onze opdrachtgevers zoeken. Jij beschikt over de expertise en de ervaring waar we naar op zoek zijn. Dit is dan ook waar we elkaar in kunnen vinden en een mooie samenwerking aan kunnen gaan.

We hebben echt passie voor ons vak en dat stralen we ook uit. Door onze allround expertise en onze jarenlange ervaring weten wij altijd de juiste professional aan de juiste opdrachtgever te koppelen. 

Als professional ben jij op je best bij het werken op projectbasis. Jij houdt van afwisseling en wij spelen hier op in. Wij kijken naar wie jij bent en wat jij wilt bereiken in je carrière. Met deze informatie gaan wij samen op zoek naar een opdrachtgever die helemaal bij jou past. Want als jij je op je plek voelt binnen een organisatie, dan straal je dat uit! Je bent meer gemotiveerd en samen met je opdrachtgever gaan jullie voor het hoogst haalbare resultaat en dit betekent vooruitgang, voor zowel de organisatie als voor jou persoonlijk.

IN4 Professionals ziet wie jij bent als persoon. We leren jou kennen zodat we zeker weten dat we jou aan de juiste opdrachtgever koppelen. Welke organisatie past er bij jou? Waar liggen jouw talenten en bij welke organisatie kan je deze optimaal benutten? Dat is onze uitdaging en die gaan wij graag met jou aan! Wij bieden vakkundigheid tegen aantrekkelijke voorwaarden. Betrouwbaar, vakkundig, verbindend en flexibel: zo zien wij ons als IN4 Professionals. Wij gaan er samen voor zorgen dat jij op de juiste plek terechtkomt. Voor meer werkplezier en meer motivatie!

Als organisatie detacheren wij professionals en dat brengt vele voordelen met zich mee. Je bent (tijdelijk of vast) in dienst bij ons, IN4 Professionals, en je werkt op projectbasis bij verschillende opdrachtgevers. Dit geeft niet alleen veel variatie in opdrachten, maar ook de zekerheid van vaste werkgevers. Dit betekent dat je niet maandenlang achter dezelfde computer in hetzelfde kantoor werkt en iedere dag in dezelfde file staat. Die afwisseling is voor jou een uitdaging en de factor die jouw werk nog leuker maakt!

Doordat je aan veel afwisselende projecten werkt, ontdek je snel wat je leuk vindt aan je werk en wat je minder leuk vindt. Je ontdekt waar jouw ambities liggen en wat jij zoekt in een opdrachtgever. Bij welke organisatie komt jouw talent het beste tot zijn recht? Wat voor soort opdrachten liggen jou het beste? Dit zal je niet ontdekken bij één vaste werkgever. Op deze manier werken betekent dat je de regie van jouw carrière in eigen handen hebt. Jij ontdekt op deze manier wat je graag wilt in je loopbaan. Tot slot bouw je een groot netwerk op van opdrachtgevers die een positieve ervaring met jou hebben. Dit staat weer uitstekend op je CV!

Professionals