Woningcorporaties

Al meer dan een eeuw zorgen woningcorporaties ervoor dat mensen met lagere inkomens toegang hebben tot kwalitatieve betaalbare woningen. Wij van IN4 Professionals helpen ze daarbij. Wij ondersteunen woningcorporaties bij projecten en het invullen van tijdelijke functies op operationeel, strategisch- en beleidsniveau.

IN4 Professionals is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen een regelgeving in de volkshuisvesting en onze professionals nemen we hierin uiteraard mee. Wij hebben een groot netwerk met leuke en interessante opdrachten bij toonaangevende woningcorporaties.

Als we jou aan een opdrachtgever koppelen, dan begint ons werk pas. We kijken of je past binnen de cultuur van de organisatie en of jullie persoonlijkheden matchen. Want ook dit is erg belangrijk voor een goede samenwerking. We begeleiden je persoonlijk en zorgen dat je een vliegende start maakt. Omdat werkplezier en motivatie voor ons erg belangrijk is, streven wij dan ook naar een goede relatie tussen opdrachtgever en professional.

Door de juiste begeleiding te bieden, zorgen wij ervoor dat beide partijen ernaar streven om het beste in elkaar naar boven te halen.